Ейбар победи с 3:0 като домакин Реал и нанесе пето

...
Ейбар победи с 3:0 като домакин Реал и нанесе пето
Коментари Харесай

Скромният "Ейбар" скри топката на "Реал"

" Ейбар " победи с 3:0 като хазаин " Реал " и нанесе пето проваляне на мадридския исполин от началото на сезона в Ла Лига. Успехът е исторически за " Ейбар " в елита на Испания, защото той до момента не бе побеждавал именития си противник.

Срещата стартира на високи обороти и още в 3-ата минута домакините можеха да поведат, само че Кике Гарсия нацели страничната греда. Кралският клуб отговори в 6-ата минута с гол на Гарет Бейл, който обаче бе анулиран след консултация с VAR за засада.

" Ейбар " откри резултата в 16-ата минута посредством Гонсало Ескаланте. Домакините продължиха да основават повече и по-добри голови положения и шокираха още два пъти мадридския исполин. Първо Марк Кукурея в 52-ата минута откри прелестно Серхио Енрих, който се освободи и означи за 2:0, а единствено 5 минути по-късно в прегръдките на своите съотборници бе Кике Гарсия, който направи резултата типичен - 3:0.

С тази победа " Ейбар " към този момент има 18 точки на 7-ата позиция в Примера, а " Реал " е 6-и с 20. Това бе първи мач за Сантяго Солари, откогато стана непрекъснат ментор на " белите " и първо проваляне отпред на 13-кратния европейски клубен първенец.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР