Ей, лоши зрители, бе! Направихте на нищо горкият Ненчо Балабанов,

...
Ей, лоши зрители, бе! Направихте на нищо горкият Ненчо Балабанов,
Коментари Харесай

Ударихте в земята Ненчо Балабанов: Застаряващ инфантил, некадърник! Върнете Луканов!

Ей, неприятни фенове, бе! Направихте на нищо горкият Ненчо Балабанов, който се радваше като малко дете, че е заел мястото на титуляра Румен Луканов в " Сделка или не ". Още с първата му поява на екран обаче, имитаторът на Бойко Борисов осъзна, че няма да му е елементарно. Но не с екипа и воденето, а с публиката. Която искрено сподели, че не го понася.

Коментарите в страницата на предаването са стотици, че и хиляди, като главната част от тях са в ущърб на Ненчо. Хората си желаят Луканов и упорстват малкия екран да го върне, без да си дават сметка, че Румен самичък се отхвърли от ефира още преди време и един тип излезе в " пенсия ".

Зрителите обаче това не ги вълнува и заляха предаването и екипа с недоволството си от воденето на Ненчо. По думите на множеството, Балабанов преиграва и наподобява на застаряващ инфантил, в който няма нищо мъжко.

" Лиготия, цялостен глезльо е тоя, едвам го устоявам. Къде е Луканов с неговия мъжки сексапил, лъчение, съвестност и същинско възприятие за комизъм?! А не тоя високомерен паун, който се мисли за осмото знамение. От ракета в космоса се вижда, че пробва да подражава на Румен, само че не му се получава и на йота ", разясняват консуматори в нета.

Със сигурност разчувстваният Ненчо Балабанов е изчел всички мнения за себе си, тъй като беше уверен, че ще провокира възторг. Е, май се получи тъкмо противоположното, само че постоянно има вяра публиката да свикне с него.

Тагове: Ненчо Балабанов Румен Луканов сделка или не Космоса зрители бойко борисов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР