ЕЙ И ЕС България винаги е подкрепяла либерализацията на енергийния

...
ЕЙ И ЕС България винаги е подкрепяла либерализацията на енергийния
Коментари Харесай

ЕЙ И ЕС България подкрепя либерализацията

ЕЙ И Европейски Съюз България постоянно е подкрепяла либерализацията на енергийния пазар и е била благонадежден сътрудник на държавното управление в този развой. Това съобщи за Факти.бг изпълнителният шеф на компанията Иван Цанков. Той изясни, че предоставената методология за пресмятане на невъзстановяемите разноски е част от процеса на диалози сред българското държавно управление и ЕЙ И Европейски Съюз и документът ще бъде оценен доста деликатно.

Нашето мнение, изразявано неведнъж е, че в процеса на либерализация на пазара следва да бъдат подхванати ограничения за отбрана на ползите както на вложителите, по този начин и на банките-кредитори. Чрез плана на ЕЙ И Европейски Съюз са вложени над 1,6 милиарда евро в стопанската система на България и централата е главен дирек за гарантиране на енергийната сигурност на страната ни.

Работата на Топлоелектрическа централа „ ЕЙ И Европейски Съюз Гълъбово “ обезпечава чиста и надеждна сила за българските консуматори, употребявайки единствено локални запаси и обезпечава съществено количество директни и непреки работни места за български експерти, акцентира Иван Цанков.

В момента двете американски централи от комплекса "Марица-изток " създават към 20 на 100 от потреблението на ток в страната по данни на Централното диспечерско ръководство.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР