Experia е нов мотоциклет Green Tourer /зелен турър/ с 0

...
Experia е нов мотоциклет Green Tourer /зелен турър/ с 0
Коментари Харесай

Experia – италиански елбайк с пробег 420 км! - видео

Experia е нов мотоциклет Green Tourer /зелен турър/ с 0 излъчвания, особено основан, с цел да разреши на всеки байкър да пътува по екологично чист метод до края на нашия към този момент прочут свят. Experia също по този начин подходящо отбелязва дълбокия опит, добит през десетилетие на надпревари, планиране и произвеждане в региона на електрическите технологии от италианската компания Energica.

Ето за какво Energica Experia е първият електрически Green Tourer в Европа и може би единственият мотоциклет, основан в миналото за това желание като цялостна платформа с неотдавна проектирано електрическо задвижване и батерия. Изпълнение, насочено към задачата - владение на мощността, от която се нуждаете и усъвършенствано за дълги дистанции, комфорт за двама с аеродинамичен обтекател за спортно турне, регулируеми предни стъкла и огромен потенциал за корав багаж. Experia изцяло дава това, което изискват хората, които желаят сериозен пробег, само че все пак е най-пъргавата и маневрена машина, която в миналото е правила компанията.

Машината има нова високотехнологична платформа. Моторът и батерията на Experia са чисто нови. Капацитетът на батерията е повишен, само че тя има по-ниско тегло. Това плюс централизираният по-нисък център на тежестта разрешава по-добро каране при ниска скорост. Преработеният мотор PMASynRM също е по-лек, с по-малка маса и е ситуиран по-ниско, в сравнение с в другите ни модели.



Машината предлага най-големия потенциал на батерията си от всеки различен електрически мотоциклет - 22,5 кВтч най-много (19,6 кВтч номинален). Новата батерия, въпреки и с по-голям потенциал, има по-ниско общо тегло и друго систематизиране на масата, което прави Experia с много наслаждение за каране в разбъркан терен.

Обемните твърди странични кошници и горната кутия са с общ потенциал от 112 литра. Има два USP врата на таблото и още два във водоустойчиво поделение за предпазване, което може да се заключва и е задоволително огромно, с цел да побере кабели за зареждане, дъждобран или чифт ръкавици.

Технически данни:
- мотор - синхронен реактивен мотор с непрекъснат магнит (PMASynRM), DC 306В номинално
- пик на успеваемост - 96%
- мощ - непрестанно: 60квт/80к.с. При 7000/мин, пик: 75кВт/102 к.с. при 7500/мин
- въртящ миг - 115 Nm / 85 ft lb.Нм, 900 Нм на колелото
- оптималната скорост - лимитирана на 180 км/ч
- ускоряване - 0-100 км/ч - 3,5 сек
- пробег - град: 420 км, смесен 256 км
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР