eVTOL проекта Midnight на Stellantis и Archer, който предвижда стартирането

...
eVTOL проекта Midnight на Stellantis и Archer, който предвижда стартирането
Коментари Харесай

Stellantis и Archer минават в нова фаза на eVTOL проекта си

eVTOL плана Midnight на Stellantis и Archer, който планува стартирането на всеобщо произвеждане на електрическо транспортно средство с отвесно политане и кацане, е минал в нова фаза, откакто двете компании оповестиха, че концептуалната фада на самодейността е завършила.

, който означи дебюта си в Европа през тази седмица по време на Paris Air Show 2023, към този момент е във фаза на осъществяване, която е тясно обвързвана със почналото към този момент създаване на индустриално оборудване в Джорджа, Съединените Американски Щати.

Според упованията на Stellantis и Archer, първичният индустриален потенциал на новото оборудване ще бъде до 650 самолета годишно, който при нужда може да бъде повишен до 2300 единици. " Производството на самолети в тези размери би направило този комплекс водещото оборудване за произвеждане на самолети в света по размер ", споделят от Stellantis.

" Екипите на Stellantis и Archer се движат с цялостна скорост в режима на осъществяване, с цел да сме сигурни, че ще осъществим задачата си да предоставим мащабируемо произвеждане на самолетите на Archer в реалност в средата на 2024 година ", споделя Карлос Таварес, изпълнителен шеф на Stellantis.

Midnight дава обещание сигурност, резистентност както в процеса на производството, по този начин и по време на употребата си, тиха работа и товароносимост от над 450 кг. В същото време, електрическото въздушно транспортно средство ще предложи опция за превозването на четири пасажера.

Midnight се чака да има самостоятелност от 160 километра, само че от Stellantis, инвестицията на който все още в плана е на равнище от към 150 млн щатски $, споделят, че главната концепция на транспортното средство са къси пътувания от към 40 километра с междинни дозареждания за към 10 минути.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР