Евтим Милошев си присади коса и е просто неузнаваем. Продуцентът,

...
Евтим Милошев си присади коса и е просто неузнаваем. Продуцентът,
Коментари Харесай

Евтим Милошев си присади коса

Евтим Милошев си присади коса и е просто неразпознаваем. Продуцентът, който до неотдавна се разхождаше с съвсем гола глава, изненада с нова визия, видя HotArena.

Това се видя от фрагменти в обществените мрежи, на които се вижда, че Милошев се е подмладил с най-малко 10 години.

„ Не желая да разясня нищо обвързвано със себе си”, показа Милошев, като нито отхвърли, нито удостовери за интервенцията.

Не е загадка, че продуцентът на „ Столичани в повече” е един от най-суетните мъже в шоубизнеса. Той държи постоянно да е с марков костюм, следи модата и се грижи за тежестта си, написа „ Телеграф”.

Вероятно процедурата за присаждане на коса е направена в Турция или Италия, където работят едни от най-хубавите експерти. Близък до продуцента издаде и какъв брой е коствала процедурата.

„ В болница в Ботуша, един косъм коства 1,95 евро. За неговия скалп са употребявани 8000 корена, което прави 15 600 евро или 31 000 лева

Пари се дават и за обработване на личната му коса, което се случва след месеци. Цената е още към 5000 евро и крайната сума е към 20 000 евро, само че в случай че процедурата е направена у нас или в Турция, цената е най-малко 10 пъти по-ниска”, разкриват още хората от екипа на Милошев.

Присаждането на коса става от най-задната част на главата. Смята се, че там косата е най-здрава от клинична позиция. Отттам се взимат и няколко типа импланти, които са дребни междинни и огромни. При огромните обаче може да се получи и кичурен резултат, който не е изключително изискан естетически изискан, само че пък по-малките импланти са по-евтини и по-лесни за култивилане.

Процедурата се прави или ръчно, или с машини, като втория вид не се предлага от експертите, в случай че има околна коса на скалпа.

Първи с изкуствена коса се снабди шефът на БФС Боби Михайлов, който още през 1993 година си присаждаше кичури, защото бе почнал да оплешивява.

Примерът му бе последван от Вальо Михов, а след него предходната година на сходна процедура се подложи и Димитър Бербатов.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР