Евровизия е от музикалните формати, които не само предизвикват голям

...
Евровизия е от музикалните формати, които не само предизвикват голям
Коментари Харесай

Страната, която може да бойкотира Евровизия заради Израел

Евровизия е от музикалните формати, които освен провокират огромен интерес у хората, само че много постоянно и най-различни полемики.
 Евровизия 2023: ето го огромния победител
Ето кой завоюва Евровизия

Има ли сюрпризирани

Така да вземем за пример разбираме, че Исландия желае да бойкотира Евровизия поради присъединяване на Израел. Асоциацията на композиторите и текстописците (FTT) в Исландия приканва националната телевизия RUV да бойкотира участието във формата, в случай че Израел продължи да бъде включена.

" Всички сме длъжни да заемем позиция против войната и убийството на цивилни и почтени деца. Ние постоянно имаме избора да не замесваме името си в такива неща, без значение дали сме физически лица или държавни институции ", се споделя в формалното послание.
 Снимка 646817

От Асоциацията считат, че нация, която е дава отговор с военна мощ не би трябвало да взе участие в конкурс, който се характеризира с наслада и оптимизъм, написа Sky News.
 Виктория Георгиева - от X Factor, през Евровизия до контракт с Warner Music
Виктория Георгиева - от X Factor, през Евровизия до контракт с Warner Music

Певицата за съдействието с една от най-големите музикални компании в света и за новата си ария " Lover`s Trial "

Има изказвания, че ирландската телевизия RTE също е получила стотици писма с искане за протест на Евровизия през 2024 година Израел завоюва третото място в тазгодишното издание на състезанието.
 Сюзън Сарандън и Мелиса Барера - уволнени поради позиция за Израел и Хамас
Подкрепяш Палестина - уволняват те

В Холивуд е цялостна каша

През 2022 година пък Русия бе изключена от Евровизия, а същата година Украйна се оказа огромният победител. Към момента и Израел, и Исландия са удостоверили присъединяване си следващата година, само че не са излъчили представители.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР