Евроскептикът Найджъл Фараж описа като гениален коментара на Доналд Тръмп

...
Евроскептикът Найджъл Фараж описа като гениален коментара на Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Расистките коментари на Тръмп бяха “гениални”, въодушевен Найджъл Фараж

Евроскептикът Найджъл Фараж разказа като " талантлив " коментара на Доналд Тръмп " връщайте се " по родните си страни по адрес на четири конгресменки, оповестяват английски медии.

Преди две седмици Доналд Тръмп беше упрекнат в расизъм, откакто нападна " Взвода ". Той прикани конгресменките да се връщат в страните си по генезис. Държавният глава не загатна съответни имена, само че членовете на " Взвода " са Александрия Окасио-Кортес от Ню Йорк, Аяна Пресли от Масачузетс, Рашида Тлаиб от Мичиган и Илхан Омар от Минесота. Само Омар, която е от Сомалия, не е родена в Съединени американски щати. Пресли е афроамериканка. Тлаиб е щерка на пакистански имигранти, а Окасио-Кортес е от пуерториканско семейство.

Американският водач отхвърля да се извини.

В изявление за " Таймс " водачът на партия " Брекзит " похвали коментара на Тръмп като политически остроумен, макар че го кара да се усеща неудобно.

Според Фараж американският водач е извънредно добър в това, което прави, а също по този начин е извънредно ефикасен водач.

В същото изявление Фараж предизвести, че ще има предварителни парламентарни избори на Острова през есента. Той счита, че министър председателят Борис Джонсън ще бъде заставен да търси съглашение с партия " Брекзит ", тъй като разделят тези, които са дали своят вот за Брекзит. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР