Европейците ще платят санкциите срещу Русия, Вашингтон отреди такава съдба

...
Европейците ще платят санкциите срещу Русия, Вашингтон отреди такава съдба
Коментари Харесай

Володин: Европа ще плати за санкциите срещу Русия, така реши Вашингтон

Европейците ще платят глобите против Русия, Вашингтон отреди такава орис на страните от Европейски Съюз, означи ръководителят на Държавната дума Вячеслав Володин.

" Европейците ще платят за глобите против Русия. Вашингтон дефинира тази орис на страните от Европейски Съюз. Цяла седмица управлението на Съединени американски щати вземаше недружелюбни към страната ни решения ", написа Володин в канала си в Telegram.

Той акцентира, че в този момент, като предизвиква глобите против съветските енергийни превозвачи, „ Вашингтон се стреми да окупира европейския пазар “.

„ Делът на американските доставки на нефт и газ за Европа е надлежно 8% и 6%. Повишаващите се цени на силата също са част от този проект. Всички бъдещи разноски ще бъдат платени от страните от Европейски Съюз, които ще бъдат принудени да купуват изкопаеми горива от Съединените щати на доста по-висока цена “, означи Володин.

Той акцентира, че всичко това ще падне върху плещите на европейските компании и жители.

" Вашингтон и Брюксел, принуждавайки интернационалните компании да вземат участие в парада на глобите против Русия, нанасят удар на първо място върху себе си. След като изоставен нашия пазар, след това няма да е елементарно да се върнат ", добави Володин.

Той означи, че 2014 година е образец за това - през миналото време Русия е осигурила продоволствената си сигурност и е решила въпроса за заместването на вноса в отбранителния бранш.

Освен това за съветските управляващи е извънредно значимо да намерят решения, с цел да запазят работните места на руснаците в тези пазарни сегменти, от които са напуснали задгранични компании, сподели ръководителят на Държавната дума Вячеслав Володин.

„ Днес е извънредно значимо държавното управление и Държавната дума да намерят решения, с цел да запазят работните места на нашите жители в тези пазарни сегменти, от които са напуснали задграничните компании. И методите към това могат да бъдат доста разнообразни. Вашингтон с дейностите си обезпечи такива благоприятни условия ", написа Володин в своя Telegram-канал.

Той акцентира, че посредством превъзмогване на компликациите е допустимо да се образува по-ефективна и устойчива стопанска система.

Превод: ЕС
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР