Европейското приключение на ЦСКА продължава. Футболният тим е само на

...
Европейското приключение на ЦСКА продължава. Футболният тим е само на
Коментари Харесай

ЦСКА в търсене на добър резултат срещу "Виктория" Пилзен

Европейското премеждие на ЦСКА продължава. Футболният отбор е единствено на крачка от класиране за груповата фаза на най-новия шампионат на УЕФА - Лигата на конференциите. И тази крачка стартира през днешния ден (19 август).

" Червените " гостуват на " Виктория " Пилзен в първи мач от плейофите в конкуренцията.

Тимът на Стойчо Младенов се изправя против трети противник в Европа. ЦСКА съумя да в профил " Лиепая " след дузпи и " Осиек " без особени проблеми. Сега на дневен ред е 5-кратният първенец на Чехия.

Снимка: Lap.bg

Българският отбор се надява да продължи традицията и за втора поредна година да играе в групите на европейски клубен шампионат, откакто през сезон 2020/2021 се добра до четворките в Лига Европа.

Що се касае до " Виктория ", последният сполучлив сезон на чешките представители в Европа беше 2018/2019, когато тимът игра в груповата фаза на Шампионската лига, а по-късно и в елиминациите на Лига Европа. Тимът от Пилзен не пази положителни мемоари от срещи с български тимове. През 2016 година " Лудогорец " го в профил от борбата за място в групите на най-силния европейски клубен шампионат.

Снимка: Lap.bg

Треньорът Стойчо Младенов сигурно няма да допусне разпределяне в редиците на " алените ". Футболистите са отпочинали, защото мачът им с " Локомотив " София от шампионата беше анулиран, а преди този момент и срещите с " Арда " и " Лудогорец ".

Ще успее ли отборът от стадион " Българска войска " да се прибере у нас с добър резултат преди реванша след седмица? Ще разберем по-късно през днешния ден!

Снимка: Lap.bg
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР