Европейското подразделение на Toyota анонсира специална нова лимитирана серия на GR Supra,

...
Европейското подразделение на Toyota
анонсира специална нова лимитирана
серия на GR Supra,
Коментари Харесай

Toyota GR Supra Jarama Racetrack: Лимитирана серия от 90 автомобила

Европейското поделение на Toyota анонсира специфична нова лимитирана серия на GR Supra, която ще стане достояние на единствено 90 индивида в Европа.

Новата специфична серия се назовава Jarama Racetrack Edition, а измежду отличителните й особености са неповторимият за серията Horizon Blue екстериорен цвят, черните матови 19-цолови алуминиеви джанти, червени спирачни апарати и тапицерията Alcantara, комбинирана с противоположен наследник тегел.

Всеки един от представителите на Toyota GR Supra Jarama Racetrack ще се отличава с допълнителни карбонови приложения по предното табло, на които е изобразена легендарната спортна писта, както и поредният номер от лимитираната серия.

Задвижването на Toyota GR Supra Jarama Racetrack е поверено на трилитров, редови, шестцилиндров турбоагрегат с максимална мощност от 340 конски сили и максимален въртящ миг от 500 Нм, който в комбинация с осемстепенната си роботизирана предавателна кутия, е в положение да ускори автомобила от 0 до 100 км/ч за 4.3 секунди.

В оборудването на GR Supra Jarama Racetrack са включени също по този начин и богат набор системи за повишение на дейната сигурност, в това число система за отбягване на удар с транспортно средство начело с функционалност за разпознаване на пешеходци и велосипедисти, система за уведомяване и задържане на автомобила в пътното платно, адаптивен круз надзор с фунция за автоматизирано прекъсване и тръгване, адаптивни фарове и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР