Европейското подразделение на Toyota разкри подробности за първото в историята

...
Европейското подразделение на Toyota разкри подробности за първото в историята
Коментари Харесай

Toyota с първо обновяване на Yaris Cross

Европейското поделение на Toyota разкри детайлности за първото в историята на модела Yaris Cross възобновяване и разгласи, че поръчки за закупуването на модела ще стартират да се одобряват още през този месец в някои от пазарите, на които участва марката.

Основните новости при Toyota Yaris Cross са свързани с софтуерната база и въвеждането на новата електрифицирана Hybrid 130 версия.

За обновената версия на Yaris Cross, от Toyota дават обещание изцяло цифровизирано преживяване посредством консолидираното на мултимедия пакета Toyota Smart Connect, инструментален панел с благоприятни условия за персонализация на подаваната информация, цифров ключ за отключване на автомобила благодарение на мобилен телефон и други.

По отношение на системите за сигурност, обновената версия на Yaris Cross идва с повишен набор системи за дейна сигурност, като една от новостите тук е системата Acceleration Suppression, която в положение да се намеси при безпричинно внезапно натискане на педала газта, когато има заплаха от удар с транспортно средство начело.

От Toyota анонсират също по този начин, че са подобрили доста и камерите и радарните системи, като те оферират по-добър взор върху протичащото се към транспортното средство, а новата мултимедийна система идва с опция за отдалечено (OTA) възобновяване.

В оборудването на Yaris Cross, който получава и нова специфична версия Yaris Cross Premiere Edition, наличие отбелязва също по този начин новата система Proactive Driving Assist (PDA), Pre-Collision System (PCS), адаптивен круз-контрол и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР