Европейското подразделение на Nissan използва провелият се през уикенда кръг от тазгодишния

...
Европейското подразделение на Nissan
използва провелият се през уикенда кръг
от тазгодишния
Коментари Харесай

Електрическият Nissan Ariya с първа публична поява

Европейското поделение на Nissan използва провелият се през уикенда кръг от тазгодишния шампионат на Формула 1 в Монако, с цел да показа за първи път пред широка аудитория и в действителни условия изцяло новото си 100% електрическо пазарно предложение- моделът Ariya.

"Движението на Ariya по улиците на Монако е отличен метод да бъдеш очевидец на възможностите на нашата e-4ORCE технология ", разяснява Арно Шарпентие, регионален вицепрезидент на Nissan AMIEO. "Ariya е въплъщение на нововъведението на Nissan в електрическата подвижност и това събитие е рещителен миг в следващата глава в електрическото пътешестване на Nissan ".

, за който от марката споделят, че има постъпили 34 000 заявки за интерес от страна на потребители, се отличава с футуристичен дизайн и необятен интериор. Електромобилът дава обещание свободен пробег от до 500 километра, като клиентите ще могат да избират сред версии с 2 и четири задвижващи колела.



И двете съществени версии са налични с батерии 65 и 90 kWh, само че модификацията 4WD ще бъде оборудвана с по-мощни електрически мотори с мощности от 340 и 400 конски сили. Вариантът с две задвижващи колела ще бъде разполагаем с 218 и 242 конски сили.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР