Европейското подразделение на Nissan продължава работата си по реализирането на

...
Европейското подразделение на Nissan продължава работата си по реализирането на
Коментари Харесай

Nissan подготвя Ariya за епично приключение

Европейското поделение на Nissan продължава работата си по реализирането на един от най-амбициозните планове в цялата автомобилна история, а точно първото в света странствуване с напълно електрическа кола .

Главно настоящо " лице " в епичното премеждие на Nissan ще бъде напълно новата и 100% електрическа Ariya e-4ORCE, особено квалифицираният представител на която ще бъде показан публично през идващия месец.

От Nissan споделят, че при сполучлива реализация на самодейността от страна на съпружеския тандем Крис и Джули Рамзи, която ще покрие маршрут с дължина от над 27 000 километра, Ariya ще се трансформира в първата кола, без значение от задвижващата си система, която е съумяла да реализира това.



Основните промени, които са нанесени по електрическата Ariya, са свързани с модифицирането на окачването и калниците, с цел да могат да бъдат инсталирани по-големи джанти и гуми, консолидираното на спомагателни защитни детайли по екстериора на купето и други.

Както към този момент е известно, това не е първото " електрическо " премеждие на Рамзи. През 2017 година те станаха първите участници приключили с напълно електрически автомобил- LEAF.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР