Европейското подразделение на Mitsubishi разпространи информация за новото поколение на

...
Европейското подразделение на Mitsubishi разпространи информация за новото поколение на
Коментари Харесай

Това е новото Mitsubishi Colt за Европа

Европейското поделение на Mitsubishi популяризира информация за новото потомство на емблематичния си модел Colt, който ще бъде стартиран на пазара през октомври тази година.

Новото Mitsubishi Colt е създадено въз основата на модулната платформа CMF-B на алианса Renault-Nissan-Mitsubishi и е петврат стилен хечбек дело на Renault, който ще се създава в завода на френската марка в Бурса.

" Изцяло новият Colt се отличава с мощно, спортно лъчение, което се чувствае вкъщи в европейските градове ", споделят от Mitsubishi. " Предната част отразява дизайнерската идея на Mitsubishi Motors- Dynamic Shield, и съчетава тънки, напълно LED фарове в горната част с L-образни LED дневни светлини изпод за внезапно изражение. Отзад, подчертаващата ширината ризница обезпечава чевръст тип с чувство за непоклатимост ".

Новият Colt ще бъде разполагаем във версии с хибридна (HEV) задвижваща система и с бензинов мотор. Първата от модификациите ще бъде 1.6-литрова с два електромотора (основен и генератор) и стилен батериен модул (1.2 kWh), а втората ще бъде еднолитрова, като клиентите ще могат да избират сред осъществявания с 6-степенна автоматизирана или 5-степенна ръчна предавателна кутия.



В оборудването на новото потомство Colt ще могат да бъдат открити редица системи за повишение на сигурността и комфорта, включително адаптивен круз надзор с функционалност за автоматизирано прекъсване и тръгване при придвижване в засилен трафик, паркинг помощник, автоматизирани фарове, система за следване на пътното платно и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР