Европейското подразделение на Honda обяви, че изцяло новото поколение на ,

...
Европейското подразделение на Honda обяви,
че изцяло новото поколение на ,
Коментари Харесай

RED DOT AWARDS 2021: HONDA с тройно признание за дизайна на своите продукти

Европейското поделение на Honda разгласи, че напълно новото потомство на , включително JAZZ E:HEV и JAZZ CROSSTAR E:HEV, са получили оценки Product Design по време изданието 2021 година на престижния конкурс за продуктов дизайн RED DOT. Признание за качеството на продуктите си, марката получи и за модела FORZA 750, който беше отличен в същата категория.

Отличията за Honda JAZZ E:HEV, JAZZ CROSSTAR E:HEV и FORZA 750 идват година откакто бяха отличени CBR1000RR-R Fireblade SP и Honda e, като електромобилът даже получи влиятелното отличие Best of the Best.

"Имахме още една сполучлива година, получавайки няколко награди в категорията Product Design на световнопризнатият дизайн конкурс Red Dot ", споделя Тошинобу Минами, изпълнителен шеф на дизайн центъра на Honda R&D Co. "От основаването си, ние в Honda постоянно сме се стремяли да направим ежедневието на клиентите по-приятно с нашия продуктов дизайн и имаме вяра, че получаването на тези награди е признание за нашия триумф в тази посока ".

"Ние ще продължим да следваме този неизменен принцип, като мислим нестандартно, с цел да сътворяваме артикули, които оферират изненада и неспокойствие в животите на клиентите ", допълва Минами.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР