Европейското подразделение на Ford обяви, че световната премиера на версията

...
Европейското подразделение на Ford обяви, че световната премиера на версията
Коментари Харесай

Изцяло новият Ford Ranger Raptor с премиера на 22 февруари

Европейското поделение на Ford разгласи, че международната премиера на версията Raptor на новото потомство на хитовия за марката пикап Ranger ще се състои на 22 февруари.

За момента от Ford не споделят детайлности за новия Ranger Raptor, като разясняват единствено това, че той е създаден от профилираното спортното поделение на марката- Ford Performance, и с главно предопределение за офроуд запалянковците.

Новото топ предложение в модификационната гама на новия Ranger ще бъде показано със особено събитие в YouTube канала на марката от 9:00 часа.

, който идва с нарастване от 50 мм в междуосието и ширината си, се отличана с напълно нова предна решетка, C-образни диодни дневни светлини, също по този начин диодни задни светлини, матрични LED фарове, нови решения за обезопасяване на разнообразни по габарити товари, мултимедийна и инфо-комуникационна система SYNC™ 4 в композиция с 10.1- или 12-инчов екран, опция за осъществяване с два типа система за задвижване на четирите колела, нов селектор за избор на разнообразни режими на работа, система за видо-наблюдение към цялото транспортно средство, FordPass Connect интернет съгласуваност, отдалечено възобновяване на бордовата система и други.

При появяването на новия Ranger на пазара, потребителите ще имат опция и за спомагателна персонализация на своята нова облага посредством портфолио от над 150 спомагателни предлогения, включително профилирани за работа, градска приложимост и завършения.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР