Европейското първенство по художествена гимнастика в Баку, Азербайджан навлиза в

...
Европейското първенство по художествена гимнастика в Баку, Азербайджан навлиза в
Коментари Харесай

Гледайте решителната фаза от европейското първенство по художествена гимнастика по БНТ 3

Европейското състезание по художествена гимнастика в Баку, Азербайджан навлиза в своята решителна фаза, а в събота и неделя (20 и 21 май) следва да станат ясни и всички медалистки от шампионата на Стария континент.

Сред фаворитките за оценките ще бъдат и представителките ни в самостоятелната конкуренция Стилияна Николова, Боряна Калейн и Ева Брезалиева, както и ансамбълът ни при дамите, а тяхното показване на пропускайте да наблюдавате НА ЖИВО по Българска национална телевизия 3 и онлайн тук.

Програмата ни в съботния ден стартира с финалите в самостоятелния многобой, а директното предаване стартира в 14.50 часа. За България в тази конкуренция ще вземат участие Стилияна Николова (стартов №5), която стартира с обръч и Боряна Калейн (стартов №12), която започва с лента. Двете български грации окупираха първите две места в квалификациите, които се организираха в четвъртък и петък.

По-късно през днешния ден следва и многобоят при ансамблите, който Българска национална телевизия 3 ще излъчи от 17.55 часа.Женина Трашлиева, София Иванова, Камелия Петрова, Рейчъл Стоянов и Радина Томова са в поток " В ", който ще стартира в 19.50 часа. Българките са със стартов №3 и ще стартират присъединяване си със съчетанието си с пет обръча.

След края на програмата за деня ще стане ясно и крайното класиране в отборната конкуренция, в която водач към този миг е България пред Украйна и Германия.

В неделя (21 май) шампионата приключва с финалите на обособените уреди, а в 11.00 часа стартира самостоятелната конкуренция. На обръч и топка страната ни ще бъде представяна от Стилияна Николова и Боряна Калейн, на бухалки единствено от Калейн, а в конкуренцията на лента ще гледаме Николова и дебютантката Ева Брезалиева.

От 15.05 часа стартира и директното лъчение на финалите на уредите при ансамблите, за който участниците ще станат ясни след днешния многобой.

Преки излъчвания от европейското състезание по художествена гимнастика:

20 май (събота) – самостоятелен многобой – директно – 14:50 ч. по Българска национална телевизия 3

20 май (събота) – ансамбли /многобой/ – директно – 17:55 ч. по Българска национална телевизия 3

21 май (неделя) – шампионат на уредите /индивидуално/ – директно – 11:00 ч. по Българска национална телевизия 3

21 май (неделя) – шампионат на уредите /ансамбли/ – директно – 15:05 ч. по Българска национална телевизия 3





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР