Европейският вицешампион при младежите Емирджан Мехмед ще замине на едноседмична

...
Европейският вицешампион при младежите Емирджан Мехмед ще замине на едноседмична
Коментари Харесай

Емирджан Мехмед заминава с национала за Италия

Европейският вицешампион при младежите Емирджан Мехмед ще замине на едноседмична подготовка в Италия с националния тим по бокс на 25 февруари. Там националите при юношите ще играят спаринги с италиански боксьори на тяхната възраст.

Галантния сподели пред наш кореспондент, че доста не му се върви до Апенините, само че дългът го зове. Той посочи, че не обича да пътува със самолети. Миналата година на Европейското състезание състезателят на хасковския клуб " Севдалин Василев " загуби на финала от англичанин, само че всеобщото мнение на експертите беше, че Емирджан е заслужавал успеха по точки.

Мехмед си направи фотография през вчерашния ден пред големите кукерски маски, които донесоха от Ямбол на входа на общината. Той беше дружно със собствен другар от спортното учебно заведение, който също тренира бокс.

Треньотът на Галантния, който по никакъв начин не гали съперниците си, Людмил Димитров сподели, че разпорежда доста съществени очаквания на Мехмед, който има действителни шансове да се пребори за европейската и международната купа по бокс през тази година./Хасковска Марица
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР