Европейският съюз въвежда мита върху запалките, картите за игра и

...
Европейският съюз въвежда мита върху запалките, картите за игра и
Коментари Харесай

В отговор на Тръмп Европейският съюз разшири митата върху стоки от САЩ

Европейският съюз вкарва мита върху запалките, картите за игра и мебелите импорт от Съединени американски щати в отговор на разширението на американските мита върху вноса на стомана и алуминий, въведени от президента Доналд Тръмп на 8 февруари 2020 година Това заяви Европейската комисия, пнише Econ.bg. През февруари Вашингтон разшири наказателните наказания върху вноса на стомана и алуминий от други страни, наложени още през 2018 година Бяха въведени спомагателни митнически такси върху редица артикули, в това число гвоздеи, кабели, жици.

 
От Европейска комисия обявиха, че отговорът им на американските наказания е правопропорционален и затова обгръща дребен брой артикули. Мерките са взети в цялостно сходство с уговорките на Европейски Съюз към Световната комерсиална организация. Представител на Брюксел акцентира, че в изискванията на пандемия от ковид Европейски Съюз чака от сътрудниците си анулация на несправедливите такси, в това число върху стоманата и алуминия.

През юни 2018 година Европейски Съюз към този момент вкара 25% мито върху импорт в размер на 2,8 милиарда евро за редица американски артикули, в това число мотоциклетите Harley-Davidson, дънките Levi Strauss и уиски. Това беше в отговор на аналогични ограничения, подхванати от Вашингтон. 

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изра
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР