Европейският съюз работи по серия от мерки, насочени към пряко

...
Европейският съюз работи по серия от мерки, насочени към пряко
Коментари Харесай

FT: ЕС ще помага на компаниите, засегнати от антируските санкции

Европейският съюз работи по серия от ограничения, ориентирани към директно подкрепяне на фирмите , наранени от глобите против Русия, наложени поради обстановката в Украйна. Това заяви английският вестник " Файненшъл таймс " (ФТ), като се базира на подготвяна чернова на документите.

Според FT Европейски Съюз има намерение да субсидира европейските компании, които страдат от възходящите цени на силата. Регулаторните органи на Европейски Съюз декларират, че помощта би трябвало да бъде " целенасочена и пропорционална " и да се преценява с настоящата регулаторна рамка, с цел да се избегне " конкуренция за дотации " и нарушение на механизмите за лоялна конкуренция на общия пазар.
 Европейски Съюз контракти новите антируски наказания
Европейски Съюз контракти новите антируски наказания

След нуклеарните закани на Путин и мобилизацията

Преди това специалистът Дан Еберхарт, началник на компанията за петролни услуги Canary, изрази мнение, че Западът е изправен пред " финален гибелен удар " от налагането на ограничавания върху цената на енергийните запаси от Русия. Той назова ограничението на цените на съветския нефт съдбовен удар за Запада . По негова оценка глобите против Москва " не вещаят нищо положително за архитектите на тази политика ".

В момента съветските въоръжени сили организират военна експанзия против Украйна. Руският президент Владимир Путин разгласи стартирането ѝ на 24 февруари. Според него задачата на военните дейности е да се демилитаризира прилежащата страна и да се денационализират нейните управляващи.
 Новите наказания на Европейски Съюз стопират съветския нефт за Сърбия
Новите наказания на Европейски Съюз стопират съветския нефт за Сърбия

Не се планува дерогация за Западните Балкани поради отхвърли на Белград да сакционира Москва

Решението за осъществяване на експанзията провокира нови наказания против Русия от страна на Съединени американски щати и техните съдружници.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР