Европейският съюз обмисля допълнителни варианти за санкции срещу Руската федерация

...
Европейският съюз обмисля допълнителни варианти за санкции срещу Руската федерация
Коментари Харесай

ЕС готви нови санкции срещу Русия, засега са тайна

Европейският съюз обмисля спомагателни разновидности за наказания против Руската федерация поради нападението над Украйна, заяви френският министър на стопанската система Брюно льо Мер в ефира на телевизия BFM съобщи ТАСС.

„ Струва ли си да отидем по-далеч? Всички варианти на масата. Сега няма да посочвам вероятните разновидности и избирам да запазим нашите планове в загадка, с цел да подсигуряваме успеваемостта на тези стопански ограничения. “, сподели министърът.

Той акцентира успеваемостта и безпрецедентността на наложените наказания и акцентира, че Европейският съюз към момента има " поле за маневриране ".

„ Работим по това с други финансови министри от Европейския съюз. На 10-11 март ще се организира среща на върха на държавните глави от Европейски Съюз под председателството на френския президент Еманюел Макрон. Тази среща на върха също ще бъде мотив за разглеждане на разновидности “, разгласи Льо Мер.

Австрийският външен министър Александър Шаленберг също удостовери в свое изявление, че Европейски Съюз готви четвърти пакет наказания против Русия.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР