Европейският съюз налага по-строги изисквания за проверка на възрастта на

...
Европейският съюз налага по-строги изисквания за проверка на възрастта на
Коментари Харесай

Pornhub, други порно сайтове, наложени на нови регулации от ЕС, за да бъдат „по-старателни“

Европейският съюз постанова по-строги условия за инспекция на възрастта на три от най-популярните уеб сайтове за възрастни, в това число Pornhub, който атакува новия разпореждания.

Pornhub, XVideos и Stripchat са избрани от регулаторите на Европейски Съюз като „ Много огромни онлайн платформи “ (VLOPs) заради генерирането на трафик от минимум 45 милиона дейни консуматори месечно.

От порносайтовете към този момент ще се изисква да правят „ по-старателно модериране на наличието “, да подхващат ограничения за обезпечаване на „ мощна отбрана на малолетните “ и да вкарат „ повече бистрота и отчетност “, съгласно изказване на отдела за цифрови услуги на Европейски Съюз.

Сайтовете също по този начин ще би трябвало да правят постоянни оценки на риска, до момента в който работят за прекъсване на разпространяването на нелегално наличие, като подправена порнография и материали за полово малтретиране на деца.

Европейски Съюз също по този начин ще подложи уеб страниците на външни одити, като в същото време ще изисква от тях да изготвят отчети за бистрота отно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР