Европейският съюз може и да планира забрана за продажбите на

...
Европейският съюз може и да планира забрана за продажбите на
Коментари Харесай

"Фолксваген" прогнозира обещаващо бъдеще за автомобилите с двигатели с вътрешно гориво

Европейският съюз може и да възнамерява възбрана за продажбите на нови бензинови и дизелови коли, както и на хибридни коли от 2035 година, само че един от най-големите производителин на коли в света - " Фолксваген " (Volkswagen), към момента счита, че бъдещето за моторите с вътрешно гориво е обещаващо.

" Двигателят с вътрешно горене би трябвало да остане на пазара "

Оливер Блуме, който в края на предишното лято пое поста на основен главен изпълнителен шеф на немския автомобилостроителен тръст, счита, че " моторът с вътрешно горене би трябвало да остане на пазара, защото е доста известен в редица райони на света ", осведоми авторитетното издание " Аутомобил вохе ".

Същевременно обаче желанието на автомобилният колос е да " усили интереса към напълно електрическите модели и продажбите им ", отбелязва Блуме. За разлика от някогашния началник на " Фолксваген " Херберт Дийс, той постоянно е бил обожател на колите, задвижвани с " електрогорива ", отбелязва ДПА.

Дийс беше освободен от поста основен изпълнителен шеф на " Фолксваген " с решение на Надзорния съвет на корпорацията " по взаимно единодушие ".

Информацията е на Българска телеграфна агенция

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР