Европейският съвет ще обсъди в четвъртък въпроса за удължаване на

...
Европейският съвет ще обсъди в четвъртък въпроса за удължаване на
Коментари Харесай

Европейският съвет ще обсъди удължаване на санкциите срещу Русия

Европейският съвет ще разиска в четвъртък въпроса за удължение на въведените от Европейски Съюз наказания против Русия. Това се показва в писмо на ръководителя на Европейския съвет Доналд Туск до европейските държавни и държавни ръководители.

На съвещанието ще бъдат показани отчети на канцлера на Германия Ангела Меркел Ангела Меркел - немски политик, канцлер на Федерална Република Германия. Родена на 17 юли 1954 година... към профила и на президента на Франция Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 година в град Амиен. Той е... към профила за осъществяването на споразуменията от Минск. Европейският съвет ще разисква същата вечер решението на президента Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила за пренасяне на посолството на Съединени американски щати в Израел от Тел Авив в Ерусалим. По-късно ще се състои гала във връзка обособяването на европейското отбранително съдействие, което Туск дефинира като образец за единството на Европейски Съюз.

В петък Европейският съвет ще разиска хода на договарянията с Англия. Според Туск договарянията в първата част са приключили със "задоволителен резултат по множеството въпроси ". Туск декларира подготвеност да предложи насоки за начало на втората част от договарянията с Лондон.

В същия ден водачите на Европейски Съюз ще обсъдят предложенията на Европейска комисия за обособяването на Европейски валутен фонд в помощ на страните, които следва да се причислят към еврозоната. Ще бъде прегледано и предлагането за основаване на поста на европейски стопански и финансов министър, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР