Европейският прокурор Теодора Георгиева коментира разпространената информация, че издирваният бивш

...
Европейският прокурор Теодора Георгиева коментира разпространената информация, че издирваният бивш
Коментари Харесай

Теодора Георгиева: Сигналът срещу мен е атака от шефовете на Пепи Еврото. Това са номерата на г-н Гешев

Европейският прокурор Теодора Георгиева разяснява публикуваната информация, че търсеният някогашен следовател Петьо Петров-Пепи Еврото е подал сигнал против нея в няколко институции, в това число в Софийската градска прокуратура.

" Сигналът против мен е офанзива от шефовете на Пепи Еврото. Това са номерата на господин Гешев, които не престават и в този момент. Европейската прокуратура спря обири за десетки милиони и желаят да ме дискредитират ", сподели пред тя.

Според Георгиева това е неизвестен сигнал, тъй като управляващите не знаят къде е Петров. Той е обвинен по делото " Осемте джуджета " за търговия с въздействие и противозаконни записи, само че съумя да се укрие и е в неопределеност.
" Държавата не знае къде е Петров, а той праща сигнали, които се ревизират. Защо не го задържат? ", споделя ръководителят на българския офис на Европейската прокуратура.

В сигнала си търсеният Пепи Еврото твърди, че е давал пари на Теодора Георгиева, с цел да се завършват избрани досъдебни производства както желаел той. Тя съобщи пред " 24 часа ", че е знаела за подготовката на този сигнал и го назова памфлет.

" Въпросът е кой дава тези пари на Пепи Еврото, с цел да ги раздава той. Кой е този непрекъснат клиент на прокуратурата? ", пита Теодора Георгиева.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР