Европейският парламент прие вчера доклада за Северна Македония, а предложението

...
Европейският парламент прие вчера доклада за Северна Македония, а предложението
Коментари Харесай

Любчо Нешков: С. Македония се опитва да влезе в ЕС чрез пиар кампания срещу България

Европейският парламент одобри през вчерашния ден отчета за Северна Македония, а предлагането за корекция, в която се подлагаше на критика отношението на България, отпадна. Брюксел прикани двете страни да намерят компромис и взаимно решение по разликите.

Докладът е безусловно обективен, изпраща и няколко послания към двете страни, само че най-много към Северна Македония, разяснява в предаването „ Тази заран “ журналистът Любчо Нешков.

„ Първото е обществената смъртна присъда за така наречен дълбока страна – преди две години управляващите в Скопие счетоха за належащо да провеждат пиар акция по света против България, с цел да стигнат до започването на договаряния за участие в Европейски Съюз “, добави Нешков.

По думите му поправката с рецензии към отношението на България към С. Македония е импортирана от интернационален институт със седалище в Любляна, в който работят съветници на македонския министър председател Зоран Заев. Внесена е от евродепутата Таня Фил, която била награждавана от въпросния институт.

Вижте повече във видеото!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР