Европейският парламент оставя без промяна дневния си ред и гласува

...
Европейският парламент оставя без промяна дневния си ред и гласува
Коментари Харесай

ЕП гласува пакета Мобилност в сряда

Европейският парламент оставя без смяна дневния си ред и гласоподава препоръчаните промени в разпоредбите за интернационалните пътни транспорти в сряда .

Евродепутати разясняват, че се преследват само политически цели , до момента в транспортна комисия не е реализирано единодушие . Евродепутатът от Андрей Новаков дефинира решението като " една от най-големите неточности ", а гласуването в сряда ще бъде " мятане на зарове ", оповестява Българска телеграфна агенция, представена от НоваТВ.
 Да неодобряваме и Брекзит поради пакета Мобилност, зове Джамбазки
Да неодобряваме и Брекзит поради пакета Мобилност, зове Джамбазки

За цялостен отпор от страна на българските представители

Председателят на Екологичен потенциал Антонио Таяни изясни, че най-рано във вторник следобяд евродепутатите ще разполагат с превод на всички близо 2000 оферти за промени в направените от транспортната комисия текстове.

Засега не са оповестени и на британски език .

По-рано през днешния ден множеството парламентарни групи не поддържаха препоръчаните законодателни промени и чакаха разискването и гласуването на разпоредбите да бъде отсрочено.
 Гласуват дали Пакетът
Гласуват дали Пакетът " Макрон " да влезе в пленарната зала на Екологичен потенциал

Превозвачи подготвени да стачкуват в Страсбург

Припомняме, Пакетът " Макрон " може да влезе в дневния ред на пленарната сесия на Екологичен потенциал по предложение на ръководителя на Алианса на либерали и демократи за Европа (АЛДЕ) Ги Верхофстад.

Ако това стане, превозвачи от България, Румъния, Латвия, Литва, Полша и Унгария излизат на митинг в сряда в Страсбург . Очаква се камиони да блокират улиците, а хората да създадат жива верига към Европарламента.

Това, което най-вече тормози нашите превозвачи , е условието колите и водачите да се прибират на 20 дни в страната си , а компаниите да заплащат европейски ставки.

Протести се готвят и в България .
 Превозвачите ни готвят нов митинг, този път в Страсбург
Превозвачите ни готвят нов митинг, този път в Страсбург

Новаков: Никога до момента 3 пъти отхвърляно досие не е било гласувано отново
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР