Европейският и испански шампион Реал Мадрид ще трябва да почака

...
Европейският и испански шампион Реал Мадрид ще трябва да почака
Коментари Харесай

Алаба пропуска градското дерби с Атлети, но други двама ще са на линия

Европейският и испански първенец Реал Мадрид ще би трябвало да изчака няколко дни, с цел да разбере повече детайлности по отношение на кои играчи могат да пропуснат идното градско дерби с Атлетико този уикенд, само че „ Лос Бланкос “ са сигурни, че Дейвид Алаба няма да бъде разполагаем за значимия конфликт, твърди AS.

Австрийският национал беше сменен наложително още през първата част при страхотната победа с 5:2 над Ливърпул на „ Анфийлд “ в първа среща от 1/8-финалите в Шампионската лига и отличен ход от Карло Анчелоти за развиването на дуела, откакто промяната пристигна при резултат 2:0 за мърсисайдци.

Родриго също беше сменен по време на същия дуел, само че все пак има по-голям късмет да бъде разполагаем за мадридското дерби. Двамата с Алаба ще преминат проби в четвъртък, с цел да се откри точната степен на травмите им. Въпреки това, старши треньорът Карло Анчелоти може да избра да не рискува с тяхното връщане.

Междувременно на „ Сантиаго Бернабеу “ са уверени, че Орелиен Чуамени ще може да се завърне против Атлетико. Французинът трябваше да стартира против Осасуна през уикенда, само че отпадна от състава поради грип. Той не взе присъединяване и до пътуването до Ливърпул във вторник, само че се чака да бъде подготвен за мача в събота.

After picking up injuries in Real Madrid’s win over Liverpool, David Alaba and Rodrygo Goes are set to have scans on Thursday
— AS USA (@English_AS)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР