Европейските правителства трябва да удвоят прозводството на боеприпаси, за да

...
Европейските правителства трябва да удвоят прозводството на боеприпаси, за да
Коментари Харесай

Rheinmetall: Европа трябва да удвои производството на снаряди, за да отговори на нуждите на Украйна

Европейските държавни управления би трябвало да удвоят прозводството на муниции, с цел да задоволят потребностите на Украйна. Това съобщи шефът на немския оръжеен тръст Rheinmetall AG Армин Папергер в изявление за Bloomberg.

" Нужни са ми поръчки. Без поръчки нищо няма да създавам. За всеки дефицит на муниции виновността е отвън бранша на защитата. Промишлеността  може да даде това, което е належащо. " – разяснява той.

По думите на Папергер, през тази година линиите за произвеждане на муниции на концерна Rheinmetall ще бъдат натоварени към две трети от потенциала си. И това е след многочислени изказвания на украински и европейски публични лица за смисъла на артилерията за успеха във войната.

По-рано министърът на защитата на Украйна Олексий Резников изиска от западните сътрудници да доставят 250 000 снаряда месечно.

" За да се реализира такава скорост (на произвеждане – б.р.) е належащо да се удвои пропускателната дарба (на индустриалните линии) в Европа ", съобщи шефът на Rheinmetall.

Папергер означи, че Европа и Съединени американски щати могат да създават доста повече оръжия от Русия, по тази причина, в случай че те настина желаят Украйна да победи, Русия при всички случаи ще претърпи проваляне.

Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР