Европейските букмейкъри залагат, че Dj-ка от Израел Netta ще е

...
Европейските букмейкъри залагат, че Dj-ка от Израел Netta ще е
Коментари Харесай

Plus size: Букмейкърите казаха кой ще спечели „Евровизия 2018“ и на кое място ще е България

Европейските букмейкъри залагат, че Dj-ка от Израел Netta ще е тазгодишния победител в музикалния конкурс „ Евровизия 2018 “. При това се отбелязва, че размерът на евентуалната победителка се характеризира като Plus size.

Песента й е Toy. Тя има феминистко обръщение.



Що се отнася до българското присъединяване на тазгодишното издание на фестивала – „ Bones “ ( " Кости " ) -, то
букмейкърите са на мнение, че Жана и компания ще доближат до влиятелното четвърто място.

Припомняме, че към българското присъединяване в " Евровизия 2018 " се развихри скандал. Редица върли меломани разкритикуваха парчето " Кости " като на ниска цена клубно денс парче, неенергично факсимиле и супер нефелно откъм вокални качества, най-слабото откъм певчески качества, само че пък българо-американски микс от реализатори, международно незнайни.

Песента е в осъществяване на петима актьори - Жана Бергендорф, Владимир Михайлов, Георги Симеонов-JJ, Джони Манюел и Трей Кембъл.
Букмейкърите слагат пред нас още Чехия и Естония, за които вокален капацитет ще разпрострат надлежно Миколас Йосеф и Елина Начайева. Припомняме, че предходната година
букмейкърите отредиха среброто на Кристиан Костов и познаха. Интересен факт е, че преди да стане ясно, че Equinox ще са българския кандидат за успеха, анализаторите бяха сложили страната ни на второ място.За дни известността ни падна с няколко пункта.
Някои от почитателите на най-значимото музикално съревнование на Стария континент у нас недоволстват, че задгранично жури е избрало кой да брани достойнството ни и че планът е с „ по-мрачно звучене “, написа Монитор. „ Полуфинал 1 в действителност е доста по-силен, само че доста от песните се пробват да бъдат тъмни поп части и могат да изгубят от този факт ", разяснява почитател на песенния конгрес. От друга страна, Bones се трансформира в същински любимец в YouTube канала на „ Евровизия “.

Песента е на второ място по набиране на известност, а консуматори от другите страни-участници ни засипват със суперлативи. „ Колко години още би трябвало да изгубим всички, с цел да разберем, че България в действителност заслужава трофея със своите невероятни, съвременни и качествени песни?! “, „ България потвърди, че обича и взима насериозно „ Евровизия “ с последните си три страхотни представяния “ и „ Ето за какво чакахме толкоз дълго. Думата шедьовър не е задоволително точна, с цел да опише песента! Успех, България, само че не ви е необходим, защото тази година сте с най-хубавото парче “, са единствено част от мненията в платформата.
Equinox ще мери сили с още 15 страни на първите полуфинали на 8 май.

Превод и редакция: БЛИЦ



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР