Европейски парад на суетата и лицемерието в София.Само аз ли

...
Европейски парад на суетата и лицемерието в София.Само аз ли
Коментари Харесай

ЕВРОПЕЙСКИ ПАРАД НА ЛИЦЕМЕРИЕТО В СОФИЯ. УРСУЛА Е ВЪРХА НА СЛАДОЛЕДА! САМО ДЕТО НЕ РАЗБИРА, ЧЕ ТОЙ ОТДАВНА СЕ СТОПИ

Европейски церемониал на суетата и лицемерието в София.

Само аз ли виждам, че Урсула е една изцяло посредствена дама без грам лидерски качества, разсъдък и харизма, изкуствено насадена на най-високия пост в Европейски Съюз?

Само аз ли слушам парадоксите, които напълно решително изговаря тази жена или чуват и доста други, само че избират да си мълчат?

Урсула е христоматиен образец за възнаградено нищоправене /отчитам и предходните й властови превъплащения/, което се трансформира в предпазен лиценз на цялата европейска политика!!! И до каква степен ще стигнем по този начин? Някой в целия този Европейски Съюз знае ли?

Затъналата в дълбоката тиня „програма за възстановяване“ била неповторима, съгласно нещото Урсула. Чудо на чудесата, невиждано във Вселената, като че ли никой от нас не схваща, че с този следващ обир се финансират зелените нелепости на посинялата в смъртни мъки Европа и по никакъв метод тези пари няма да трансформират персоналното богатство на нас, жителите.

Черешката на тортата на въпросната дама била визитата на потвърдената плагиатка в Софийския университет, където съгласно нея  било заровено научното куче на планетата.  Ами нищо не е заровено в този университет, с изключение на самия той и това се случи след приемането ни в Европейски Съюз. Пълен крах – теоретичен, честен, стопански и обществен! Срам.

Урсула е върха на сладоледа! Само дето не схваща, че той от дълго време се стопи.

Николай Марков
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР