Европейската шампионка по кикбокс на татами и многократна шампионка от

...
Европейската шампионка по кикбокс на татами и многократна шампионка от
Коментари Харесай

Албена Ситнилска и Георги Анадолов в студиото на Sportal преди SFC 7 Avatars

Европейската шампионка по кикбокс на татами и многократна шампионка от европейски и международни шампионати по таекуондо Албена Ситнилска гостува в студиото на Sportal TV преди дебюта й на професионална ММА галавечер на SFC 7 Avatars на 9 февруари в зала “Универсиада”. Тя ще се изправи против обещаващата и надарена азербайджанка Суад Салимова, която е възпитаница на най-известния кикбокс клуб в света - Mike’s Gym.
 Албена Ситнилска гостува в студиото на Sportal @@@
“Съперницата е доста подобаваща на този стадий, тъй като не е лесна, а и самичък по себе си приказва фактът, че е от най-големия клуб Mike’s Gym. Аз от 97-ма година се занимавам с таекуондо, след това почнах да упражнявам и кикбокс. В момента се приготвям интензивно, разучила съм съперничката и считам да заложа на това, в което съм най-силна - а то е техниката на ударите”, съобщи Ситнилска.
 Албена Ситнилска гостува в студиото на Sportal @@@
“Албена е едно ентусиазъм за всички майки и за всички дами. Ние сме се заели да намерим и да покажем българските аватари и тя е отлично олицетворение на целия надпис на галавечерта. Тя е доказателство, че бойните спортове са красиви. И не приказваме единствено за външна хубост, само че и за всичко, което съставляват, а тя е превъзходен образец за една майка, брачна половинка, стопанка и експерт в своето поприще”, сподели Георги Анадолов - президент на Spartacus Fight Championship, който също бе посетител в студиото на Sportal .
 Албена Ситнилска гостува в студиото на Sportal @@@
Пълен запис от изявлението с Албена Ситнилска и Георги Анадолов вижте във видеото. По време на предаването феновете ще може да чуят и особено изявление по телефона на родната звезда в кикбокса Александър Петров, който ще се изправи против различен ученик на Mike's Gym - Майк Спранг - на SFC 7 Avatars, а сега се готви интензивно за дуела на лагер в Испания.

Галерия: Иван Йочев, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР