Европейската шампионка по художествена гимнастика в многобоя от Баку 2023

...
Европейската шампионка по художествена гимнастика в многобоя от Баку 2023
Коментари Харесай

Златната Калейн: Щастлива съм, България не беше имала европейска шампионка от 1994 година

Европейската шампионка по художествена гимнастика в многобоя от Баку 2023 Боряна Калейн съобщи, че се гордее с постигнатото в столицата на Азербайджан, само че благодари на всички, които са към нея и я поддържат.

В Баку Калейн взе златните медали в многобоя и отборно, сребро на бухалки и бронз на обръч. Тя е първата безспорна континентална шампионка за страната след Мария Петрова в Солун през 1994 година.

" Щастлива съм от триумфа, който реализирах през последните дни. България не беше имала европейска шампионка от 1994 година в лицето на Мария Петрова. Гордея се с това, което направих, само че не го реализирах сама. Благодаря на Марияна Памукова, Бранимира Маркова, Илиана Раева, Филипа Филипова, Мария Петрова, Мария Гигова и Мадлен Радуканова за вярата, обичта и разбирането! Благодаря на всички съдии, треньори, хореографи и на медицинския екип на националния тим! Благодаря на БФХГ за всекидневната поддръжка! Благодаря на моя клуб Левски-Триадица за това, че ми пази гърба! Благодаря на моето прелестно семейство и на моите другари! Без вас нямаше да стигна до тук! ", написа Калейн в Инстаграм.

Тя изрече благодарности също на почитателите си и на " тези, които не я харесват ".

" Благодаря на всички мои почитатели за безрезервната ви обич и поддръжка! Благодаря и на тези, които не ме харесват и не желаят да съумея! Вие ме вършиме по-силна и вършиме скъпи моментите, когато потвърдя на себе си, че не сте прави за мен! ", добави гимнастичката.
 Ансамбълът със сребро на финала с пет обръча
Ансамбълът със сребро на финала с пет обръча

Това е втори орден за възпитаничките на Весела Димитрова
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР