Европейската народна партия очаква от ГЕРБ да спечелим предстоящите парламентарни

...
Европейската народна партия очаква от ГЕРБ да спечелим предстоящите парламентарни
Коментари Харесай

Бойко Борисов: ЕНП очаква да спечелим изборите и да съставим правителство

Европейската национална партия чака от ГЕРБ да спечелим идните парламентарни избори и да съставим устойчиво, прозорливо и несъмнено държавно управление. Това написа водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в страницата си в обществената мрежа „ Facebook “.

„ Уверих моя огромен другар - генералния секретар на Европейската национална партия Антонио Лопез, че ГЕРБ сме мобилизирани и се надяваме след тези избори да има разсъдък в хората и политическите партии, с цел да се направи държавно управление, което безусловно да извади България от рецесията. Ще работим оптимално за това. Аз се надявам да оправдая доверието на Европейската национална партия, както постоянно “, уточни той.

„ Това са трети следващи избори в България. Половин милиард похарчихме за избори, без да има действителен резултат и да се образува държавно управление. Румен Радев и служебното му държавно управление напълно провалиха имунизационния календар. Днес имаме 178 умряли в България. Продаваме на Норвегия имунизациите, които с помощта на Европейската национална партия и на Европейската комисия България получи допълнително от другите страни “, съобщи Борисов.

„ Пълен неуспех с миграционната политика. Бежанските центрове са цялостни. Нелегалната миграция е на всички места. Над 10 дни стои транспортен съд, цялостен с амониева селитра и се изсипва в Черно море. Екологична злополука и няма никаква съответна реакция на управляващите. Бюджетът е на свръхдефицит. Абсолютно провалиха договарянията, които направихме ние – договорът за добросъседство със Северна Македония и Албания. В разследване на корупцията на държавното управление на Радев 63,7 спад на задграничните вложения в тази година. Все още нямаме изпратен проект за възобновяване в Европейска комисия.
На всичките тези провали би трябвало да се постави край. ГЕРБ още веднъж ще бъде партията, която ще противостои на популизма и социализма, които заплашват да разрушат стабилността в Европейския съюз “, добави той.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР