Европейската комисия ще представи в събота четвърти пакет от санкции

...
Европейската комисия ще представи в събота четвърти пакет от санкции
Коментари Харесай

Урсула фон дер Лайен: Четвърти пакет от санкции срещу Москва

Европейската комисия ще показа в събота четвърти пакет от наказания против Москва. Това заяви ръководителят на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен, представена от " Ройтерс ".

„ Утре ще представим четвъртия пакет от ограничения за уединяване на Русия и привършване на нейните запаси “, сподели ръководителят на Европейската комисия. Според нея Европейски Съюз ще се стреми да „ изключи Русия от световния свят “. Европейската комисия и страните от Г-7 имат намерение да продължат да ускоряват натиска върху Русия, с цел да я принудят да спре нашествието си в Украйна. Фон дер Лайен акцентира и изказванията на украинската страна, че Русия е причина за пропадане на филантропичните коридори за евакуиране на цивилни, а също и нанася удари по цивилни обекти.

Санкциите, препоръчани от Европейската комисия, плануват прекъсване на участието на Русия в Световната комерсиална организация (СТО), Международния валутен фонд (МВФ) и Световната банка, унищожаване на режима на най-облагодетелствана нация в търговията със Западните страни, ограничавания на износа на артикули от черната металургия, нови забрани за западни вложения в енергийния бранш на Русия, възбрана за доставка на първокласни артикули за Руската федерация и ограничавания за закупуване на криптовалути от съветски жители.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР