Европейската комисия публикува проект на споразумение за оттегляне между Европейския

...
Европейската комисия публикува проект на споразумение за оттегляне между Европейския
Коментари Харесай

ЕК публикува проектоспоразумението за Брекзит

Европейската комисия разгласява план на съглашение за отдръпване сред Европейския съюз и Англия (Брекзит), оповестиха от органа на изпълнителната власт на Европейски Съюз.

Проектът на съглашението за отдръпване привежда в правна форма Съвместния отчет на договарящите от името на Европейския съюз и държавното управление на Обединеното кралство по отношение на напредъка през първия стадий на договарянията, оповестен на 8 декември 2017 година

Документът предлага текст за тези нерешени въпроси, свързани с отдръпването, които са единствено упоменати в взаимния отчет, без да са изложени в детайли.

Проектът на съглашението за отдръпване се състои от шест елементи — обхващащи уводни разпореждания, правата на жителите, други въпроси, свързани с отделянето, като да вземем за пример стоките, пуснати на пазара преди датата на отдръпване, финансовото съглашение, преходни разпореждания, институционални разпореждания и протокол по отношение на границата сред Република Ирландия (Ейре) и Северна Ирландия (Ълстър).

Проектът на съглашението е оповестен онлайн в сходство с политиката за бистрота на Европейска комисия. Комисията показва този текста в този момент, с цел да даде опция първоначално за осъществяване на съвещания с страните членки и Европейския парламент, а след това и за договаряния с Обединеното кралство.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР