Европейската комисия приветства днес предложенията на президента на Франция Еманюел

...
Европейската комисия приветства днес предложенията на президента на Франция Еманюел
Коментари Харесай

ЕК подкрепя предложенията на Макрон за промени в Европейския съюз

Европейската комисия приветства през днешния ден предложенията на президента на Франция Еманюел Макрон за промени в Европейски Съюз и означи, че самата тя е създател на множеството от изложените хрумвания.

От 2014 година ръководителят на Европейска комисия Жан-Клод Юнкер и неговият екип работят за европейското възобновление, съобщи представител на институцията. В тези старания имахме непрекъснатата поддръжка на Франция и президента Макрон, добави той, представен от Българска телеграфна агенция.

По неговите думи някои от концепциите на Макрон съответстват с предложенията на Европейска комисия - за усилена защита на външните граници на Европейски Съюз, за подсилване на организацията за миграцията, за обособяването на общ бюджет за планове в защитата, за инспекция на външните стратегически вложения, за отбрана на изборите от външно въздействие и за цялостна бистрота на финансирането на партиите. Говорителят уточни също подхванатите старания за отбрана на интернет от разпространяването на терористична агитация, въвеждането на правила за равно възнаграждение за идентичен труд, дейностите в региона на енергийния преход. Той означи, че Европейски Съюз към този момент разполага с организация за храните.

За европейското възобновление Европейска комисия и Франция водят една и съща битка. Всяко разискване на опцията за преразглеждане на европейските контракти е обща работа на страните от Европейски Съюз, добави представителят.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР