Европейската комисия прие решение относно адекватното ниво на защита, осигурявано

...
Европейската комисия прие решение относно адекватното ниво на защита, осигурявано
Коментари Харесай

От днес се прилага решение относно адекватното ниво на защита на данните между ЕС и Япония

Европейската комисия одобри решение по отношение на съответното равнище на отбрана, обезпечавано от Япония, позволяващо персоналните данни да се движат свободно сред двете стопански системи с помощта на солидни гаранции за отбрана.

„ С това решение се основава най-голямата в света зона за безвредно придвижване на данни. Европейците ще се употребяват от високи стандарти на отбрана, когато техните данни се предават към Япония. Освен това нашите сдружения ще се употребяват от фаворизиран достъп до пазар, обхващащ 127 милиона консуматори. Инвестициите в неприкосновеността на персоналния живот са рентабилни; актуалната договореност ще служи за образец за бъдещи партньорства в тази основна област и ще спомогне за въвеждането на международни стандарти “, уточни Вера Йоурова, комисар по въпросите на правораздаването, потребителите и равнопоставеността сред половете, представена от пресцентъра на Представителството на Европейска комисия в България.

Решението и еквивалентното нему решение, признато през днешния ден в Япония, ще стартират да се ползват от през днешния ден.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР