Европейската комисия представя днес предложението си за Европейски орган по

...
Европейската комисия представя днес предложението си за Европейски орган по
Коментари Харесай

ЕК предлага създаване на Европейски орган по труда и достъп до социална закрила на работниците

Европейската комисия показва през днешния ден предлагането си за Европейски орган по труда, чието основаване бе оповестено от ръководителя Жан-Клод Юнкер в неговата тирада за положението на Съюза от 2017 година, както и самодейност за гарантиране на достъпа до обществена протекция на всички наети и независимо заети лица.

Това оповестиха от пресцентъра на Представителство на Европейска комисия в България. Тези начинания са съпроводени от известие по отношение на наблюдението на използването на европейския дирек на обществените права, което ще бъде тясно обвързвано с европейския учебен срок за съгласуваност на политиките. Европейският орган по труда ще оказва помощ на физическите лица, предприятията и националните администрации да извлекат оптималната изгода от свободното придвижване и ще подсигурява обективна трудова подвижност.

Комисията показва и предложение за рекомендация на Съвета по отношение на достъпа до обществена протекция за наетите и независимо заетите лица. Като допълнение към към този момент подхванатите и идните начинания на ниво Европейски Съюз, Комисията показва своите визии за наблюдението на използването на европейския дирек на обществените права.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР