Европейската комисия няма да промени позицията си за въвеждане на

...
Европейската комисия няма да промени позицията си за въвеждане на
Коментари Харесай

EK няма да промени позицията си за въвеждане на визи за САЩ

Европейската комисия няма да промени позицията си за въвеждане на, съобщи представителят на Комисията Ерик Мамер.
Вчера Европейският парламент одобри резолюция, в която упорства за това поради обстоятелството, че Съединените щати към момента имат визов режим за жители на България, Румъния, Хърватия и Кипър .
 Съдия анулира възбраната на Белия дом за издаване на визи за квалифицирани служащи Съдия анулира възбраната на Белия дом за издаване на визи за квалифицирани служащи
Американски федерален арбитър разпореди прекъсване на осъществяването на заповедта на Белия дом, която трябваше да блокира издаването на работн...
Говорителят Адалбер Янз повтори думите на еврокомисаря по вътрешните работи пред Европейския парламент при започване на седмицата, че това би бил контрапродуктивен ход. Янз напомни, че Полша към този момент е извадена от този режим и същите вероятности стоят и пред останалите 4 страни членки.
" Четирите страни членки имат съответна вероятност за прогрес, а някои от тях са покрай осъществяване на критериите за присъединение към безвизовата стратегия. И всички те желаят да запазят този метод. Нито една от тях не е поискала да замрази безвизовия режим за американски жители. Всички те са се съгласили да продължат разговора и да работят за осъществяване на критериите ", уточни Адалбер Янз.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР