Европейската комисия няма да препоръча задължително ваксиниране против ковид. Всичко

...
Европейската комисия няма да препоръча задължително ваксиниране против ковид. Всичко
Коментари Харесай

ЕК: Няма да препоръчаме задължително ваксиниране срещу COVID-19

Европейската комисия няма да предложи наложително имунизиране срещу коронавирус.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 28861
Това съобщи през днешния ден представител на комисията в отговор на въпроси, свързани с изказвания на ръководителя на Европейска комисия Урсула декор дер Лайен, заяви Българска телеграфна агенция. Комисията няма компетенции по въпросите на опазването на здравето и те се вземат решение от страните в Европейски Съюз, уточни представителят. Той изясни, че Фон дер Лайен е изразила персоналното си мнение, когато е споделила, че страните от Европейски Съюз би трябвало да обмислят дали да не създадат имунизациите наложителни. 

Според нея е уместно въпросът да бъде разискван, само че Европейска комисия няма да прави рекомендация за въвеждане на наложителни ваксини, уточни представителят. Той означи, че към момента 150 милиона жители на Европейски Съюз не са имунизирани и множеството от тях отговорят на изискванията за имунизация.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 28861  В Израел към този момент опипват почвата за четвърта доза против COVID-19 В Израел към този момент опипват почвата за четвърта доза против COVID-19  Погнаха доцент Мангъров поради рецензиите му против имунизациите и документите Погнаха доцент Мангъров поради рецензиите му против имунизациите и документите  Само 7 области в страната остават в тъмночервената зона Само 7 области в страната остават в тъмночервената зона
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР