Европейската комисия и Европейската мрежа за защита на потребителите започна

...
Европейската комисия и Европейската мрежа за защита на потребителите започна
Коментари Харесай

ЕК настоява TikTok да защити децата

Европейската комисия и Европейската мрежа за отбрана на потребителите стартира фиктивен разговор с Tik Tok за преразглеждане на комерсиалната им процедура и политика, заяви уеб сайтът zoom.mk.
Диалогът стартира след отправеното предизвестие от Европейската организация за отбрана правата на потребителите в Европейски Съюз за нарушавания от страна на Tik Tok, изключително във връзка с скрития маркетинг, нападателните техники за реклама, ориентирани към децата и избрани договорни условия, които биха могли да заблудят потребителите.
 Реакцията на куче към газирана напитка стана шлагер в мрежата (ВИДЕО) Реакцията на куче към газирана напитка стана шлагер в мрежата (ВИДЕО)
Видеоклип с малко куче, което за първи път пробва газирана напитка, е станало известно в Tik-Tok. Собствениците решили да схванат ка...
В Европейски Съюз е неразрешено фокусирането върху деца и малолетни лица посредством скрита реклама, каквито са текстовете във видеозаписите. Диалогът, който започнахме, би трябвало да подтиква Tik Tok да съблюдава разпоредбите на Европейски Съюз за отбрана на потребителите, прецизираха от Еврокомисията.
От обществената мрежа имат период от един месец да отговорят и да влязат в контакт с Европейската комисия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР