Европейската комисия (EК) заяви, че САЩ само удължава „несигурността на

...
Европейската комисия (EК) заяви, че САЩ само удължава „несигурността на
Коментари Харесай

ЕК: Решението на САЩ за митата само удължава несигурността на пазарите

Европейската комисия (EК) съобщи, че Съединени американски щати единствено удължава „ несигурността на пазарите “ с решението си да отсрочи налагането на по-високи мита върху вноса на алуминий и стомана от Европейския съюз, Канада и Мексико, съобщи AFP, представена от организация " Фокус ".
„ Решението на Съединени американски щати удължава несигурността на пазарите, която към този момент въздейства върху бизнес решенията “, обявиха от Комисията. „ Европейски Съюз би трябвало да бъде освободен напълно и за непрекъснато от тези ограничения, защото те не могат да бъдат оправдани с националната сигурност “, считат още от Европейска комисия.
Припомняме, че по-рано от Белия дом оповестиха, че президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп е решил да удължи с един месец краткотрайните изключения за митата върху стоманата и алуминия на Канада, Мексико и Европейския съюз.
Мярката ще разреши на основните съдружници – и три от четирите най-големи търговски колегата на Съединени американски щати – да се опитат да договорят анулация на митата с администрацията на Тръмп.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР