Европейската комисия е изготвила план, който ще позволи продажбите на

...
Европейската комисия е изготвила план, който ще позволи продажбите на
Коментари Харесай

Обрат в Европа: Нови автомобили с ДВГ ще се продават и след 2035 година?

Европейската комисия е изготвила проект, който ще разреши продажбите на нови коли с мотор с вътрешно горене да продължат на територията на Европейския съюз. Това анонсират от Reuters, които са имали опция да видят черновата на въпросния документ, като допълват, че става въпрос само и единствено за коли, които употребяват климатично неутралните синтетични горива.

За реализирането на новата концепция, по всяка възможност ще бъде въведен нов авто клас в Европейски Съюз, който да обгръща само и единствено коли, които могат да употребяват синтетични горива за работата на своите мотори с вътрешно горене.

От разясняват, че такива коли ще би трябвало да употребяват технология, която не разрешава използването на познатите сега всеобщи горива

" Предложението може да даде път за производителите на коли да продължат да продават транспортни средства с мотори с вътрешно горене след 2035 година, датата, на която е плануван законът на Европейски Съюз да забрани продажбата на нови коли с излъчвания на CO2 ", споделят от Reuters.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР