Европейската футболна централа трябва скоро да излезе с позиция относно

...
Европейската футболна централа трябва скоро да излезе с позиция относно
Коментари Харесай

УЕФА до няколко седмици ще излезе с позиция по казуса Негреира

Европейската футболна централа би трябвало скоро да излезе с позиция по отношение на проблема „ Негреира “ и вероятно мнение дали от страна на Барселона има осъществени нарушавания, подлежащи на глоба. Според „ Мундо Депортиво “ това ще се случи до няколко седмици.

Дисциплинираната процедура беше открита в края на март, само че към момента никой не знае с какво мнение ще излезе самостоятелната комисия. Според източника има три вероятни сюжета. Първият е оптимален за клуба. Той включва затваряне на случая без никакви последствия за Барселона. Ако комисията обаче реши, че клубът е нарушил разпоредбите и това е повлияло на крайния излаз на футболни срещи с присъединяване на тима, то тогава испанският първенец може да бъде изваден от Шампионската лига още в този момент. Подобна глоба ще важи единствено за един сезон, само че при всички положения би имала евентуално големи последици за клуба. Със сигурност обаче следователно Барселона ще апелира.

Третият сюжет е Комисията по нравственос и дисциплинираност към УЕФА да открие нов изключителна процедура. Това ще значи, че за Барселона няма да има неотложно наказване, а въпросът ще бъде отегчителен във времето, тъй като най-вероятно първо ще се изчака и решението на испанския съд.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР