Европейската агенция по лекарствата оповести нови препоръки, за да се

...
Европейската агенция по лекарствата оповести нови препоръки, за да се
Коментари Харесай

Обявиха за опасно лекарство срещу множествена склероза

Европейската организация по медикаментите оповести нови рекомендации, с цел да се понижи оптимално рискът от съществени странични резултати, свързани с използването на лекарството "Лемтрада " против множествена склероза, което е основано от лабораторията "Санофи ", съобщи Франс прес.

То не би трябвало да се приема от пациенти, наранени от сърдечни разстройства, сърдечносъдови проблеми, кръвоизливи и разнообразни от множествената склероза автоимунни болести, прецизираха от организацията. През април тя разгласи краткотрайни ограничения за ограничение използването на лекарството.

Сега тя предлага нови ограничения, с цел да може бързо да се разпознават и лекуват нежелани резултати, които е допустимо да се появят при използването на лекарството "Ламтрада ". То би трябвало да се приема в лечебни заведения, в които има елементарен достъп до интензивното поделение, и експерти, които да се погрижат за премахване на сериозните нежелани резултати.

Сърдечните проблеми нормално пораждат през първите дни след приема на лекарството, до момента в който други нежелани резултати е допустимо да се появят месеци по-късно.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР