Европейска партия Волт официално стартира своята кампания за набиране на

...
Европейска партия Волт официално стартира своята кампания за набиране на
Коментари Харесай

Европейската партия Волт набира доброволци

Европейска партия Волт публично започва своята акция за набиране на доброволци, които да се включат интензивно в акцията за европейските избори, оповестиха от партията.
" Като притежател на новия заряд в българската и европейска политика, търсим точните и стимулирани хора, които да предадат импулса на останалата част от обществото. Вярваме, че с помощта на общите старания можем да бъдем мощна страна в мощен Европейски съюз, което ще докара до заслужен стандарт на живот и положителни приходи. Всеки, който е деен и проевропейски ориентиран жител и желае да помогне за смяната на България и Европа, е добре пристигнал в редиците на Волт, без значение на каква възраст е и какъв брой време може да отдели! ", прецизират от политическата групировка.
Става ясно, че доброволците ще се занимават най-вече с организация на събития и показване на идеите на партията пред жителите. " Това ще им даде скъп опит в организирането на събития, документ за осъществената активност, работа в екип с млади и енергични хора с европейско мислене и опция да се срещнат от близко с методите на правене на политика и отстояване на гражданска позиция ", споделят още от Волт.
Всеки, които желае, може да се запише на [email protected].
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР