Европа се развива успешно благодарение на най-голямата европейска партия –

...
Европа се развива успешно благодарение на най-голямата европейска партия –
Коментари Харесай

Румен Христов: Да не допуснем цените отново да се сменят по 3 пъти на ден

Европа се развива сполучливо с помощта на най-голямата европейска партия – ЕНП. По същото сходство и България се управляваше добре по времето на ГЕРБ-СДС.

Това съобщи Румен Христов, ръководител на Съюз на демократичните сили, във Варна по време на закриването на предизборната акция на ГЕРБ-СДС.

Христов напомни, че десницата в лицето на ГЕРБ-СДС е управлявала страната 14 години.

„ Направили сме най-важните промени в България, постоянна и разрастваща се към Европа. Ние идваме, с цел да оправим бакиите на тези, които са управлявали преди нас “, съобщи Христов, правейки паралел сред ръководството и хиперинфлацията от 1996-1997 година и сегашната небалансирана финансова политика на Асен Василев и Кирил Петков, които обрекоха България на задлъжняване.

„ Победата я имаме, тя би трябвало да бъде по-отчетлива. Двама видни икономисти – Румен Гечев и Асен Василев – са тръгнали още веднъж да ви вършат милионери. Но тогава цените се сменяха по три пъти дневно. Не би трябвало да го позволяваме още веднъж “, сподели Румен Христов.

Тома Биков означи, че по това време и бюджетите са се сменяли по три пъти на година, както беше по времето на Асен Василев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР