Европа на мира, демокрацията, заедността, свободата и толерантността. Така Мустафа

...
Европа на мира, демокрацията, заедността, свободата и толерантността. Така Мустафа
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: България има нужда от ясна програма за догонващо развитие

" Европа на мира, демокрацията, заедността, свободата и толерантността ". Така Мустафа Карадайъ разказа цели на Движението за права и свободи след европейските избори. Според екзитполовете на " Алфа Рисърч " и " Галъп интернешънъл ", водената от него партия получава към 13% от гласовете.

Лидерът на Движение за права и свободи поздрави " всички проевропейски настроени български жители и най-много тези, които участваха на изборите ".
Мустафа Карадайъ: България има потребност от ясна стратегия за ускорено догонващо развиване в границите на Европейския съюз, с цел да може нашите деца и внуци, които са в Европа на гурбет, да имат условия и среда, с цел да се върнат в България. Защото в случай че създадем една картина - през днешния ден имаше изказване, че една част от българските жители са били на отмора, да, може би от по-големите градове и където има условия за по-добър живот, са били на отмора. Но това, което видяхме в предизборната акция е, че българските жители от дребните обитаеми места и дребните градове са в Европа, само че не са в Европа на отмора.

Още по тематиката ЕВРОИЗБОРИ 2019
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР